Beheren van de cashflow - geef je bedrijf de ruimte om vooruit te denken en een strategie te bepalen

By Bibby Financial Services

Factoring kan een geweldige manier zijn om bedrijven die geld nodig hebben een handje te helpen om het volgende niveau te bereiken. Het is een slimme oplossing vooral voor degenen die twijfelen om schulden aan te gaan omdat het geld vrijmaakt dat vastzit in onbetaalde facturen. Dit betekent dat het verhogen van de omzet van het bedrijf meer geld vrijmaakt en een belangrijke rol speelt bij het bepalen van uw bedrijfsplannen en toekomstige strategie.

Bedrijven met toegang tot werkkapitaal hebben ongetwijfeld meer vertrouwen in hun zakelijke activiteiten en kunnen meer ondernemen, sneller reageren bij nieuwe opportuniteiten en nieuwe markten aanboren. Factoring is een flexibele en efficiënte manier om snel cashflow te genereren, wanneer u die nodig hebt, en omdat deze groeit in lijn met uw bedrijfsorders is het ok strategisch een goede drijfveer voor groei. Door werkkapitaal vrij te maken krijgt u de vrijheid en flexibiliteit om in groei te investeren of om uit te breiden met andere activiteiten.

Groei is het sleutelwoord dat je moet onthouden en tegelijk de reden waarom vele ondernemingen Factoring gebruiken. Het mag niet gezien worden als een financieringsvorm die gebruikt wordt bij financiële problemen.  Veel dynamische en goed presterende bedrijven worden belemmerd om te groeien omdat ze over te weinig werkkapitaal kunnen beschikken. Factoring maakt dit werkkapitaal vrij en helpt veel bedrijven hun ware potentieel te realiseren.


Contact

Neem contact met ons op +32 (0) 78 48 12 51

of

Email