Wij begrijpen dat een gebrek aan cashflow een bedrijf van elke omvang kan beperken. Wij kunnen u helpen met het financieren van uw projecten en uitbreidingsplannen met onze factoringproducten.

Factoring is een goede financieringsoplossing voor startende, groeiende en gevestigde bedrijven die niet in aanmerking komen voor financiering door een bank of die afhankelijk zijn van seizoenen. Als u werkt met Bibby Financial Services, heeft u de beschikking over een toegewijd account team dat naadloos samenwerkt met u en uw klanten.pottery

Wij helpen u graag met de groei en de ontwikkeling van uw onderneming

Ongeacht of u een KMO of een grote onderneming bent, Bibby Financial Services kan u helpen uw doelen te bereiken door u de financiële middelen te bieden die hierbij helpen. Niet-betaalde facturen en stijgende bedrijfskosten kunnen de groei en ontwikkeling van uw onderneming belemmeren. Onze financieringsoplossingen en gespecialiseerde ondersteuning kunnen u hierbij helpen waardoor u zowel uw kortetermijnbehoefte als uw ambities op de langere termijn waar kunt maken.

Factoring kan een goede oplossing voor u zijn als u:

  • Een onderneming bent dat met andere ondernemingen handelt
  • Werkt met betalingstermijnen tot 120 dagen
  • Een gevestigde onderneming bent of juist een starter
  • Als onderneming zijnde niet in aanmerking komt voor een banklening of bestaande kredieten niet kunt uitbreiden

Contact

Neem contact met ons op +32 (0) 78 48 12 51

of

Email