gastvrijheid

Extra voordelen van factoring

Factoring is meer dan alleen een snelle cashflow oplossing voor bedrijven - factoring kan tevens helpen bij een reeks andere financiële uitdagingen.

Wanneer u ervoor kiest om met Bibby Financial Services samen te werken, kunnen onze factoring oplossingen u helpen om de hoofdoorzaak van vele financiële problemen effectief aan te pakken. Bovendien biedt factoring bescherming tegen non-betaling van klanten die u niet kunnen of willen betalen.

De aanvullende diensten lopen parallel aan uw financiering. Op deze manier kan uw bedrijf veilig blijven groeien terwijl u over een betrouwbare cashflow beschikt.

Neem contact met ons op

Kantoor

Goed debiteurenbeheer bevordert een gezonde kasstroom

Debiteurenbeheer is een onderdeel van de dienstverlening van Bibby Financial Services. 

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het voeren van debiteurenbeheer voor bedrijven die te maken hebben met achterstallige betalingen. Wij respecteren de commerciële relatie tussen onze klanten en hun debiteuren. Onze klantgerichte benadering is niet alleen van toepassing op de relatie met onze klanten, maar ook op de relatie tussen BFS en de debiteuren van onze klanten. 

Effectief debiteurenbeheer helpt de gemiddelde betalingstermijn te verkorten en zal bijdragen aan een gezonde cashflow voor uw bedrijf.

Meer informatie over debiteurenbeheer

groothandel

Beperk het risico van non-betaling middels een kredietverzekering

Non-betaling door klanten is een ernstig risico voor elk bedrijf.  Op korte termijn kan non-betaling de bedrijfsvoering verstoren, op langere termijn kan zelfs de commerciële levensvatbaarheid van een bedrijf in gevaar komen.

Bibby Financial Services kan de financiële risico's overnemen middels de optionele kredietverzekeringsoplossing voor de factoring klanten.  Dit betekent dat u altijd zeker weet dat uw facturen betaald worden, ook als uw klanten niet in staat zijn om te betalen.

Meer informatie over kredietverzekering

Contact

Neem contact met ons op +32 (0) 78 48 12 51

of

Email