kantoor

Op een professionele manier geld innen bij uw klanten

Onze klantrelaties zijn alleen succesvol indien wij effectief kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming. Wij zullen uw klanten niet onnodig contacteren, onze debiteurenbeheerders volgen uw vervallen facturen op een commerciële en professionele wijze op met uw klanten. Goed en effectief debiteurenbeheer kan ook het effect van te late betalingen verkleinen.

Aangezien factoring een totaaloplossing is voor uw bedrijf op het gebied van financiering, debiteurenbeheer en kredietverzekering, kunt u zich volledig richten op het runnen van uw bedrijf.

Vraag een offerte aan

kantoor

Voordelen van ondersteuning met debiteurenbeheer

Er is nog een ander voordeel aan samenwerken met ons. Het debiteurenbeheer als aanvullende dienst bij factoring focust op hoe lang klanten erover doen om te betalen en op het bewustzijn van de potentiële risico's. Hierdoor hebt u de handen vrij om uw bedrijf op de meest efficiënte manier te beheren.

Met onze ondersteuning hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het uitsturen van uiteenlopende berichten. U werkt verder voor uw klanten, terwijl wij het betalingsgedracht van uw klanten monitoren en betalingsherinneringen uitsturen voor de afgeronde opdrachten.   U kan de band met uw klanten verder uitbouwen in de wetenschap dat u met onze expertise op het gebied van debiteurenbeheer verzekerd bent dat u op tijd betaald wordt.

Onze rol als financieringsmaatschappij is het vrijmaken van werkkapitaal, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.  Dit geeft u ook het vertrouwen dat u geld zal hebben om uw groeiplannen te ondersteunen.

Verbeter uw cashflow met Factoring

Contact

Neem contact met ons op +32 (0) 78 48 12 51

of