bouwplaats

Is het moeilijk om factoring faciliteit in te regelen en te beheren?

Factoring is een eenvoudige en flexibele manier om snel zakelijke financiering te krijgen wanneer u deze het meest nodig heeft.

Wij beheren uw debiteurenadministratie en verstrekken u een financiering waarmee u over het nodige werkkapitaal kunt beschikken. Met de financiering van BFS bent u beter in staat aan uw financiële verplichtingen jegens leveranciers en andere crediteuren te voldoen. Dit kan helpen om uw dagelijkse handelsvereisten te ondersteunen en eventuele cashflowuitdagingen te overwinnen.

Factoring is zeker niet ingewikkeld of arbeidsintensief maar het levert u geweldige financiële voordelen op. Factoring zorgt ervoor dat u grip heeft op uw cashflow en daarnaast bent u beter in staat om uw bedrijfsprocessen te beheren.

Optioneel bieden wij ook kredietverzekering aan, zodat u erop kunt vertrouwen dat potentiële insolventie van uw klant(-en) geen invloed heeft op de continuïteit van uw bedrijf.

Download onze factoring gids

kantoor

Snelle financiering eenvoudig gemaakt

Bij Bibby Financial Services bieden we een soepele en efficiënte service die het proces eenvoudig maakt. Ons team kan het gedoe wegnemen dat het opvolgen van uw facturen met zich meebrengt, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf. 

Als klant moet je maar een klein deel van de administratie voor je rekening nemen. Factoring vereist het online indienen van facturen. Maar ons team staat altijd voor u klaar om u te begeleiden en de nodige ondersteuning te bieden. U kunt uw account ook 24 uur per dag, zeven dagen per week online beheren via onze Client Online service.

Verbetering van de betalingsmethoden

Wat te verwachten van onze snelle financiering

Wij weten van aanpakken en zetten alles in het werk om de dingen voor u zo eenvoudig mogelijk te houden. Hier is wat u kan verwachten als u met Bibby Financial Services samenwerkt:

  • Een snel, wereldwijd netwerk - Zodra u contact met ons opneemt, reageren we snel om in eerste instantie inzicht te krijgen in uw bedrijf.
  • Bedrijfsanalyse om de financiering te matchen - We zullen uw bedrijf beter leren kennen om na te gaan of Factoring het juiste product is en de meeste geschikte financiering te vinden.
  • Snelle beslissingen en vlug toegang tot geld - Ons team kan snel financieringsbeslissingen nemen, wat betekent dat we even snel een antwoord kunnen geven, waardoor de financiering in een stroomversnelling kan komen en we binnen 24 uur tot 90% van de factuurwaarde kunnen vrijgeven.
  • Eenvoudig met één druk op de knop - Zodra de faciliteit actief is, kunt u onze Client Online service gebruiken om alle aspecten van uw verkoopgrootboek, 24 uur per dag, 7 dagen per week te bekijken.
  • Persoonlijke service - We luisteren altijd en juichen feedback toe om zeker aan uw verwachtingen te voldoen.
Waarom het nu het moment is voor KMO's om alternatieve financiering te omarmen

Contact

Neem contact met ons op +32 (0) 78 48 12 51

of