Industriële productie

Is factoring geschikt voor een groeiend bedrijf?

Factoring kan vele voordelen bieden voor elk groeiend bedrijf omdat het de betalingscyclus kan vooruitschuiven, zodat de tijd tussen werk en betaling krimpt. Deze vorm van KMO-financiering biedt zowel zekerheid als flexibiliteit, zodat u er kan van uitgaan dat u over cashflow beschikt.

Factoring kan een belangrijke rol spelen in het managen van uw werkkapitaal door een gezonde cashflow te onderhouden voor bedrijfskosten en schuldverplichtingen.

Doe de factoring scan

kantoor

Ontdek de voordelen van KMO-financiering via Factoring voor een groeiend bedrijf

Deze KMO-financieringsoplossing komt steeds meer voor op de huidige markt. Steeds meer bedrijven zien dat deze oplossing bijdraagt aan een toename van de cashflow voor werkkapitaal, omdat het geld vrijmaakt van uw onbetaalde facturen. 

Zonder de noodzakelijke financiering blokkeren de uitbreidingsplannen vaak.  Factoring kan de groei, zowel autonoom als door overnames financieren, en investering in uw groeiend bedrijf toestaan. Het debiteurenboek van een bedrijf wordt snel zijn grootste troef en het dichtst bij de reeds verkochte goederen of diensten is op betaling wachten.

Download onze factoring gids

Snelheid en flexibiliteit om te profiteren van nieuwe zakelijke opportuniteiten

De flexibiliteit en snelheid waarmee de Factoringvoorzieningen worden geleverd, maken het een essentieel platform om snel te kunnen reageren op nieuwe zakelijke opportuniteiten. Het kan helpen bij de financiering van groeiplannen zoals:

  • verhuis naar een nieuw pand
  • aanwervingsprocedures
  • aanbesteding voor nieuwe contracten
  • een nieuwe onderneming overnemen

Het niveau van de beschikbare KMO-financiering is direct evenredig met de verkoop, wat betekent dat de financiering automatisch moet toenemen naarmate uw bedrijf groeit, daarvoor voorziet het stabiliteit in de cashflowcyclus van uw werkkapitaal.

Er is geen twijfel dat een Factoringvoorziening het vertrouwen inboezemt dat u de vereiste liquiditeit hebt om de dagelijkse zaken te beheren en uw potentieel te realiseren.


Contact

Neem contact met ons op +32 (0) 78 48 12 51

of

Email