Industriƫle productie

Factoring en ondersteuning bij achterstallige betalingen

Wanneer bedrijven voor factoring bij BFS kiezen, volgen we de betalingen van klanten verder op als een bijkomend voordeel.

Hoewel dit kan helpen bij het overbruggen van de financiële problemen door klanten die te laat betalen, is het tegelijk voor sommige bedrijven een zorg omdat ze vrezen voor een potentiële impact op hun klantrelaties. Een derde partij bij het debiteurenbeheer en de opvolging van betalingen betrekken, kan potentieel schadelijk zijn als niet alles correct verloopt.

Bij Bibby Financial Services geloven we in het tegendeel: onze service zal bijdragen aan het verbeteren van de klantrelaties.

 

Meer informatie over Factoring

bouwplaats

Professionele service en vriendelijke behandeling van uw klanten

Ons ijverig credit control team zal als verlengstuk van uw bedrijfsteam werken en er altijd naar streven klantenverhoudingen te verbeteren.

Wij creëren geen problemen en zullen uw klantrelaties niet schaden. Uw zaken zullen alleen maar vlotter verlopen omdat we u de gelegenheid bieden om zich op uw dagelijkse activiteiten en strategie te focussen. 

Tegelijk bezorgen we u een veiligheidsgevoel in de wetenschap dat uw betalingen worden afgehandeld op een professionele en vriendelijke manier.

Meer informatie over ons

Een partnership ontworpen om succes te boeken

Ons doel bij Bibby Financial Services blijft uw bedrijf succesvol te maken. Onze passie is als partners samenwerken om u vooruit te helpen.

Wij begrijpen dat een goede relatie met uw klanten een van uw grootste troeven is. Het gebruik van een factoringfaciliteit om uw groei een duwtje te geven, moet de relatie met klanten verbeteren in plaats van ze te beschadigen.

Door een factoringfaciliteit te gebruiken, verhoogt u uw financiële capaciteit wat betekent dat u de tijd en het geld vrij kan maken om:

  • meer personeel in dienst te nemen
  • verkoopactiviteit te verhogen
  • naar grotere gebouwen te verhuizen
  • te focussen op research en development

Al deze dingen zullen uw serviceaanbod en -mogelijkheden verbeteren en kunnen daarom door uw klanten alleen als positief ervaren worden.

Waarom het nu het moment is om alternatieve financiering te omarmen

Contact

Neem contact met ons op +32 (0) 78 48 12 51

of